Saturday, 7 May 2011

Bosan+ ngaNtok+xde MOod suda~

Time: 2.10 a.m

Bile berlakunye entry sebegini,dgn tajok sedikit membosankan,maka aku sgt2 la bosan pada tahap di luar kawalan..hahaha... yela...bosan kot mengadap buku je kan..kalo masuk 100% xpe la gak...bile tggl lagi 2 paper last ni,maka hilang la mood untuk stdy..mood yang tggl hanya lah nak blk uma...harus la kan...uma itu kan manis...hahaha...
 Huh??!....whatever...haha....bosan kan entry ni...harusla...owner blog ni pon lagi bosan kot...hahaha....antara perkara yg anda leh lakukan ketika bosan adalah:
1- Anda conteng muka kwn anda yg sedang tdo....dan katakan pada kwn anda,anda seorg pelukis yg handal

 haa..ni la hasilnye..haha!
2- Menjerit sekuat ati sehingga anda penat,dan anda akan tdo..maka hilang la bosan itu..haha

3- Sepah kan bilik anda yg mmg da sepah gile,pastu kemas blk....so nampak la ade keje kne buat..so xla bosan sgt kot.hahaha

4- Lagi ape ek...ntah..aku pon xtaw..sbb aku pon da bosan..maybe anda leh tgk maharajalawak...hehe....

da la..dr td dok merepek je..stdy nye sket je....trok tol...huhu...
bla..bla...bla..

2 comments:

  1. hahahahaha..ala fara...u mmg la da abes exam..hahaha

    ReplyDelete